YourFairChair merkt dat er veel vraag is vanuit de markt naar gebruikte bureaustoelen voor thuiswerkers. Niemand weet hoe lang er thuis gewerkt zal worden en mede daardoor is de aanschaf van een nieuwe bureaustoel een flinke investering.
Nette opgeknapte gebruikte bureaustoelen zijn daarom de oplossing en daarvan hebben we er in ons Re-Use programma genoeg. Wij leveren deze stoelen tijdelijk gratis bij uw bedrijf of uw medewerker thuis. Wij onderscheiden deze categorieën:

Goud -  Nieuwstaat: In deze categorie vindt u producten die nagenoeg nieuw of helemaal nieuw zijn. Dit kunnen restpartijen of showroom modellen zijn, waar nagenoeg niets aan mankeert. 

Zilver -  Jong gebruikt: Zo goed als nieuw, de beste op het gebied van gebruikte stoelen. De gebruikerssporen zijn minimaal en de stoelen zijn volledig gereinigd, en waar nodig voorzien van een nieuwe stoffering en of onderdelen. 

Brons - Gebruikt: Technisch goed functionerende stoelen, maar qua uitstraling is wel te zien dat het gebruikt is. De stoelen zijn volledig gereinigd maar met originele bekleding.

LET OP DE VOORRADEN KUNNEN SNEL WIJZIGEN

Sorteer op
Sorteer op
© 2012 - 2021 YourFairChair: voor comfortabele stoelen en functioneel kantoormeubilair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel