Klantervaringen en gerealiseerde projecten

Een belangrijke pagina van onze website, omdat u ook graag wilt weten met wie u zaken doet! U treft hierbij enkele klant-ervaringen en opgeleverde projecten aan. Als u referenties zelf wilt spreken dan brengen wij u er graag mee in contact . 

 

Foto's van enkele eerder gerealiseerde projecten:

Herinrichting kantine met barstoelen, bartafels, kantinestoelen en tafels en Flexwall

 

In een woonzorgcomplex, stoel Time Out 3315 - Pure 3315 in retro style

 

Opleidingscentrum, zaalstoel model FirstPlace

 

Kerk in Overijssel, kerkstoel model Sempre / Style 4462 / 4463

 

Bureau met aanbouw, bureaustoel, vergadertafel en vergaderstoelen

 

Kerk in Gelderland, kerkstoel model FirstPlace 

 

Kerkje in Noord Brabant, kerkstoel model Time Out 3312 / Pure 3312

 

Zit/sta bureaus, bureaustoelen en akoestische wanden

 

Kerk in Gelderland, kerkstoel model Sempre 4462 / 4463 - Style 4462 / 4463 met eigen infrezing in de rug

 

Diverse reacties:

Reactie na spoedlevering kantinestoelen

Beste Xander, 
Factuur is inmiddels betaald! Bedankt voor je goede service en de snelle levering van de stoelen! Wij zijn er heel blij mee en ze zijn helemaal naar wens!
 

Reactie na levering kantine- en kantoormeubilair en bureaustoelen

Bedankt voor de toplevering, alweer!
Alles staat nu nog in ons magazijn omdat het leggen van de vloer wat uitgesteld werd door de leverancier.
Als deze gelegd is kunnen de meubels geplaatst worden.
Mocht er t.z.t. wat zijn laat ik het even weten, en anders stuur ik je een mooie foto van ons nieuwe expeditie kantoor 😊.
Hele fijne dag verder!


Reactie na levering kantoormeubilair en bureaustoelen

Ha Xander,
De stoelen zijn ook zojuist binnengekomen.
Super bedankt voor de goede service weer!
Ik hoop dat we snel weer een kantoortje op mogen knappen want met jou samenwerken is een feestje!
Tot het volgende project ????

 

Kerk in Gelderland, kerkstoel model  Time Out 3314 / 3315 - Pure 3314 / 3315

 

Entree kantoorgebouw: staande lamp, rode bank en tafel. Advies m.b.t. "welkom"

 

Kerk Zeeland, stoel model Sempre 4462 / Style 4462

    

Trainingsruimte

    

Vergadertafel en stoelen

 

Kantoorruimte hoekbureaus, rolblokken, bureaustoelen en kasten 

 

Opleidingsruimte

 

Kerk in Drenthe, gekoppelde kerkstoel model  Time Out 3314 / 3315 - Pure 3314 / 3315

 

Spoedlevering voor commercial met de snelste man van Nederland

Voor een TV commercial zochten we een set stoelen die nergens per direct te verkrijgen waren. Xander van YourFairChair heeft zijn uiterste best gedaan om dit toch nog te kunnen realiseren. We zijn dan ook erg tevreden en onder de indruk van de service en toewijding die we hebben gekregen. Hoop dat we in de toekomst zeker weer zaken kunnen doen! 
Aanvulling vanuit YourFairChair: Niet alleen Max is snel... ja u ziet het goed! Trots!

 

Congresruimte: gekoppelde stoelen model Arena 3320 / Pure 3320

 

 

Kerk Zeeland, gekoppelde kerkstoel Elegance 5514 / 5515 - Style 5514 / 5515

    

Nieuw meubilair voor de gemeenschapsruimte in kerkgebouw

Afgelopen jaar zijn wij een aantal maanden druk geweest met het uitzoeken van nieuw meubilair voor onze "Patio". ( de gemeenschapsruimte in ons kerkgebouw.) Allerlei stoelen bekeken, onderling overleg, wel of geen beklede zitting en rugleuning welke kleur, armleuningen? Wij kwamen er niet echt uit. Via internet in contact gekomen met Xander Wolf / YourFairChair.

Na een introductie gesprek stonden er al snel een aantal proefstoelen voor ons klaar. Xander heeft uitgebreid de tijd genomen om met ons de voor- en nadelen van de verschillende stoelen te bespreken . Nadat wij het intern eens waren over het model stoel kwam het probleem: de kleurstelling wat is praktisch, wat is mooi. Wat voor tafelbladen? Hierbij heeft Xander ons enorm geholpen met zijn deskundig advies. Zonder opdringerig te zijn gaf hij duidelijk aan wat in zijn ogen een goede kleurstelling zou zijn. Nu de tafels en stoelen er staan is iedereen erg tevreden: ziet er mooi warm uit prettige kleuren, mooie tafels, stoelen zitten fijn ook door de armleuning. En wij zijn ook zeer tevreden over de adviezen van YourFairChair en niet onbelangrijk de prijs / kwaliteit is prima.

 

Kerkstoelen gekoppeld, stoelmodel Sempre 4462 / 4463 - Style 4462 / 4463

    

Nieuwe stoelen voor een prachtig oud kerkje

Voor onze ruim twee eeuwen oude kerk in het Friese Rottevalle waren wij (de commissie die ervoor zorgt dat het niet meer als godshuis functionerende kerkgebouw toch gebruikt blijft worden) al bijna twee jaar op zoek naar nieuwe stoelen. Waarop je echt lekker kunt zitten, maar die ook passen bij de houten kerkbanken die er al decennia lang staan. Want het budget was beperkt, dus een groot deel van de banken blijft gewoon staan. Via de website van YourFairChair die zelfs voor digibeten overzichtelijk is, kwamen we een stoel tegen waarvan we allemaal dachten: Ja, dat zou hem kunnen zijn. Maar toen Xander bij ons in de kerk langs kwam met een aantal verschillende stoelen en kleurenstalen en ons adviseerde hoe we de stoelen konden combineren met het kleurenpallet van het interieur, wisten we het zeker: Dit wordt onze stoel. Wij zijn blij met het zitcomfort, de snelle levering en de hemels blauwe kleur (Het blijft toch een kerk natuurlijk). En we zijn zeker ook blij dat we met YourFairChair in zee zijn gegaan.  

 

Inrichting kantine

“Het advies over style en kleurstelling was voor ons de doorslaggevende reden om met YourFairChair in zee te gaan. Daarnaast was het uitgebreide assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding de basis voor ons om in gesprek te gaan. Alle afspraken zijn als besproken nagekomen en gezien het eindresultaat zijn wij erg tevreden over de samenwerking.”

 

 

Complete inrichting verenigingsgebouw
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en professionele voorlichting in de meubelfabriek wat geleid heeft tot aanschaf van een complete inrichting van ons verenigingsgebouw.We werden niet alleen geïnformeerd in de showroom maar kregen ook een rondleiding in de fabriek. Dat heeft ons ervan overtuigd dat we goede producten gingen kopen met de zekerheid dat je er gemakkelijk terug kunt komen als er problemen zouden optreden.

Je hebt ook na de levering zelf nog geverifieerd of alles in goede orde ontvangen is, wat we bijzonder waarderen.Door de nieuwe tafels en stoelen ziet het er heel gezellig en warm uit. Inmiddels hebben we al vele leuke reacties van klanten gekregen. We zullen zeker collega's naar je doorverwijzen als er van aanschaf van nieuwe meubelen sprake zal zijn.
Nogmaals hartelijk dank, ook namens het bestuur van de vereniging.

 

Werkplekadvies en leveren van bureaustoel
"Het werkplekadvies van Xander is pragmatisch en doordacht. Door goed te luisteren en zijn kennis in te zetten, weet hij eenvoudige en begrijpelijke adviezen te geven. De adviezen verbeteren direct de werkhouding en verhogen daarmee het werkplezier." 

 

Inrichten van werk-, vergader-, les- en kantineruimte n.a.v. grote verbouwing en uitbreiding
“Tijdens de uitvoering van een grootscheepse verbouwing en uitbreiding van ons pand, zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die de invulling van ons interieurvraagstuk voor haar rekening kon nemen. Tijdens de nieuwbouw heb je 101 dingen aan je hoofd en wil je op het interieurgebied zoveel mogelijk ontzorgt worden. Deze uitdaging werd door Xander van YourFairChair met beide handen aangegrepen en op voortreffelijke wijze ingevuld. Hij presenteerde ons geen rechttoe rechtaan offerte, maar een zeer gedetailleerd uitgewerkt projectplan welke aansloot bij de visie en uitstraling van ons bedrijf.
In de samenwerking met YourFairChair hebben wij deze proactieve houding van Xander als bijzonder prettig ervaren. Hij denkt met je mee en je kunt erop vertrouwen dat hij streeft naar het allerbeste resultaat, waarbij alleen 100% klanttevredenheid goed genoeg is.
Naast de goede verzorging van het voortraject en uitvoering van het project, verliest hij ook de nazorg niet uit het oog. Hij zoekt daarbij actief contact en zorgt dat eventuele gebreken al in een vroeg stadium worden opgelost.
Op basis van onze ervaringen aarzelen wij geen seconde om YourFairChair voor uw interieurvraagstuk te adviseren.”

 

Levering 24-uursstoel
"Zocht reeds voor lange tijd naar een 24 uurs stoel. Via google yourfairchair gevonden. Na een uitstekend contact  de 24 uur stoel  Milaan gekocht. Stoel werd zeer snel geleverd , uitstekende kwaliteit en heeft een goede kwaliteit/prijs verhouding.  Bij levering goede info en demonstratie hoe de instellingen werken. Een week na gebruik heeft YourFairChair geïnformeerd of ik tevreden was en de vragen die ik had uitgebreid beantwoord. Kan YourFairChair dan ook iedereen van harte aanbevelen."  

 

Levering en montage bureau opstelling
"Zocht al drie maanden naar een cad cam bureau opstelling met een vergadergedeelte. Het lukte mij niet om via bij mij al bekende leveranciers dit te verkrijgen. Al zoekend kwam ik bij YourFairChair terecht, stuurde een mail en zie daar binnen een paar weken had ik wat een zocht en dat ook nog tegen een zeer scherpe prijs. Xander bedankt voor het meedenken en ook voor je flexibiliteit."

 

Andere bureaustoel en werkplekadvies n.a.v. rugklachten
"Sinds een paar weken zit ik op een prachtige bureaustoel van YOURFairChair. Het is een aanwinst voor mijn kantoor. Het allerbelangrijkste is echter dat deze stoel ook geweldig goed zit. Zowel de zitting als de rugleuning en armsteunen zijn verstelbaar en de stoel draait soepel  met mijn bewegingen mee. Rugpijn is minder nu, dankzij de steun onder in de rug. Ik beveel deze stoel van harte aan."

 

Levering 2 bureaustoelen aan Belgische klant
Zeer vriendelijke en correcte service! Zeker aan te bevelen!

Staat hier binnenkort uw klantervaring?

© 2012 - 2024 YourFairChair: voor comfortabele stoelen en functioneel kantoormeubilair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel