Sorteer op

Kiezen voor nieuwe kerkstoelen of zaalstoelen is altijd een proces dat wij graag met u aangaan en zo zorgvuldig mogelijk uitwerken. Wij kijken naar uw wensen en behoeften en stemmen die af met de modellen die daar aan voldoen vanuit ons ruime assortiment.

U krijgt niet enkel een prijs, maar ook ons deskundige advies over de vele mogelijkheden. Niet alleen betreffende de stoelen zelf en kleurkeuze, maar ook oplossingsgericht advies m.b.t. het opstellen van de stoelen, stapelbaarheid, gebruik van eventuele stoffen, mogelijke koppelingen (brandweer NEN 14703 normering*), bijbelvakken, transportmiddelen, ed. Door onze jarenlange ervaring zijn wij een volwaardige gesprekspartner voor u.

We ontvangen u graag op afspraak in de showroom bij ons in Zutphen. Of in de showroom van de fabrikanten / importeurs waar wij mee samenwerken. Hier nemen wij persoonlijk in alle rust met u en eventueel meerdere mensen van de “stoelen-commissie” de (on)mogelijkheden per model door. Aansluitend hierop leveren wij proefstoelen en werken wij een passend voorstel voor u uit.

Zo bent u ervan verzekerd dat u een degelijke en bewuste keuze maakt voor vele en vele jaren.

*De Brandweer NEN Normering14703 is veelal verplicht vanaf 100 stoelen, geplaatst in rijen in één en dezelfde ruimte. Let op: dit kan per situatie/gemeente verschillen

© 2012 - 2024 YourFairChair: voor comfortabele stoelen en functioneel kantoormeubilair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel