Sorteer op
 • Busypod
  Busypod

  AKOESTISCHE KANTOOR TELEFOONCEL BUSYPODU hebt privacy en stilte nodig in uw dagelijkse leven om te telefoneren in drukke of lawaaierige omgevingen zoals kantoren, scholen, bars, aula's, cafés, restaurants, stations enz.…

  € 10.649,00 € 7.406,00
 • Busypod Medium tot 2 personen
  Busypod Medium tot 2 personen

  AKOESTISCHE WERKUIMTE BUSYPOD MEDIUM VOOR 2 PERSONENEen stilteruimte om alleen of met zijn 2-en te werken, overleggen. Goed toepasbaar in kantoren, scholen, bars, aula's, cafés, restaurants, stations enz. Natuurlijk verdient u…

  € 13.995,00 € 9.858,00
 • Busypod Large tot 4 personen
  Busypod Large tot 4 personen

  AKOESTISCHE WERKRUIMTE BUSYPOD LARGE VOOR 4 PERSONENFijn in alle rust en stilte geconcentreerd werken, overleggen, telefoneren.

  U hebt samen de privacy en stilte nodig in uw dagelijkse leven om te telefoneren in drukke of…

  € 16.828,00 € 11.695,00
 • Busypod XLarge 6 tot 8 personen
  Busypod XLarge 6 tot 8 personen

  AKOESTISCHE WERKRUIMTE BUSYPOD XLARGE VOOR 6-8 PERSONENSamen overleggen vanuit de stilte met aandacht en focus. Daar zorgt deze Busypod Xlarge voor. Geschikt tot 8 personen! Zeer geschikt voor lawaaierige omgevingen zoals…

  € 25.499,00 € 17.779,00

Een akoestische belcell of stiltecel is een geluiddichte telefooncel of vergadercel en biedt de oplossing om rust en privacy binnen een open kantoorruimte of werkruimte te creëren. 

De Busypods werkplekken zijn perfect om een warme sfeer in uw kantoor te brengen. Het is geen geheim dat mensen efficiënter werken in een comfortabele omgeving. En telefooncellen op kantoor zijn ideale productiviteitsboosters omdat ze uw werkruimte verbeteren om mensen persoonlijke ruimte te geven wanneer ze die nodig hebben.

De geluiddichte telefooncellen van BusyPod zijn gemaakt van akoestisch materiaal; zo kunt u ongestoord telefoneren of u concentreren op uw werk. Bovendien produceren wij onze telefooncellen op een milieuvriendelijke manier zonder de natuur te schaden.

Het assortiment Busypod stiltecellen is erg divers en biedt oplossingen voor iedere ruimte! Informeer hier naar: 0575 - 47 27 88.

Lees ook onderstaande voordelen:

Voordeel 1: VERBETERT DE WERKEFFICIËNTIE EN FOCUS
In een kantoor is efficiëntie meer dan een mooie computer of een goed georganiseerde stoel; u moet ervoor zorgen dat mensen zich comfortabel en op hun gemak voelen. En onze kantoortelefooncellen dienen precies dat doel; ze verhogen de productiviteit en concentratie op kantoor door een rustige omgeving te creëren waarin mensen persoonlijke privacy hebben.

Voordeel 2: HET BIEDT JE DE MOGELIJKHEID TE ONTSNAPPEN AAN DE KANTOORROMMEL EN EEN RUIMTE VOOR EENZAAMHEID TE VINDEN.
Hoewel kantoren bedoeld zijn om productief te zijn, is het niet moeilijk om afgeleid te worden door een rommelig kantoor. Gelukkig creëren onze draagbare telefooncellen voor op kantoor een toevluchtsoord waar degenen die snel gefrustreerd of gestoord raken, een tijdje tot rust kunnen komen.

Voordeel 3: HET ONDERSTEUNT PLEZIERIGE GESPREKKEN EN VERGADERINGEN
U kunt onze telefooncellen voor kantoor gebruiken voor aangename gesprekken en ongestoorde vergaderingen, of het nu met een klant, uw werkgever, collega's of een geliefde is.

Voordeel 4: STEL UW EIGEN BUSYPOD SAMEN, PASSEND IN UW ORGANISATIE
Wij willen de beste telefooncellen leveren; daarom stellen wij onze klanten in staat onze producten naar hun behoeften te ontwerpen. U heeft ruime keuze in de afmetingen, de kleur, het materiaal en andere kenmerken

Voordeel 5: SAMEN CREËREN WIJ EEN PERSOONLIJKE RUIMTE VOOR IEDEREEN IN HET OPEN KANTOOR EN BREIDEN DEMOGELIJKHEDEN VAN UW WERKRUIMTE UIT.
Kantoren zijn meestal geen persoonlijke ruimtes. En wanneer de meeste mensen aan een kantoor denken, stellen ze zich meestal een drukke en saaie plek voor. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Bij BusyPod willen we dit veranderen door creatieve hulpmiddelen te maken. Onze open vergaderruimteopties, werk- en vergaderpods en andere producten verhogen de efficiëntie in uw kantoor.

Met draagbare telefooncellen op kantoor kunt u iedereen zijn eigen ruimte geven en tegelijkertijd de productiviteit verhogen en de mogelijkheden van uw werkruimte uitbreiden.

© 2012 - 2024 YourFairChair: voor comfortabele stoelen en functioneel kantoormeubilair | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel